Logo design

Få et unikt logo, som passer til din virksomhed!

Jeg har hele mit liv tegnet, og været kreativ. Dette har udmundet sig i, at jeg idag kan tegne (næsten) ALT! Jamen hvad betyder det? Jo det betyder at jeg kan lave specialelavede og unikke logoer til dig og din virksomhed. Ud fra dine ønsker og visioner! Krydret med min erfaring er jeg sikker på vi nok skal få lavet et godt resultat sammen!

Alle logoer jeg levere komme både i CMYK (til tryk) og PNG (til brug på nettet) og du har efter køb alle rettighederne til logoet!

Hjemmesider & Webshops

Jeg kan lave den ‘rigtige’ løsning til din virksomhed.

Din virksomhed fortjener en ordenlig hjemmeside, og den bedste løsning er selvfølgelig responsive! Det betyder på “dansk” at den fungere på både Desktop, Tablet og Mobil. Har du brug for en webshop kan denne nemt bygges ind i din side! 

Fælles for både hjemmeside og webshop er at jeg har fokus på du gerne selv skulle kunne vedligeholde den, så du kan holde driftomkostningerne nede!

Illustrationer

Står du og mangler en special illustration? Måske en Maskot til din virksomhed eller et billede til Svigermor?

Så er du havnet det rigtige sted! Jeg har altid elsket at tegne, både traditionelt men også digitalt. Derfor kan jeg også tilbyde unikke illustrationer ud fra dine ønsker og ideer! Det behøves ikke være noget til virksomheden! Måske står du lige og mangler en fed illustration til børnenes værelse? Alle muligheder står åben! Skriv og lad mig høre dine ideer!

Alle illustrationer bliver leverer i CMYK (til tryk) og PNG (til brug på nettet) og du har efter køb alle rettighederne til logoet!