Om mig & KRGrafik

Grunden til jeg har startet KRGrafik (officelt) skyldes at utrolig mange har spurgt mig om jeg ville lave deres hjemmeside, hvilket jeg ofte har gjort! Men indtil nu er det hele kørt igennem en rigtig god vens firma, da det var MEGET nemmere… (i ved.. regnskab, tal….) Men nu skulle det være så anno 2019 fik KRGrafik sit eget CVR nummer! (så må det bære eller briste!)

Virksomheden er startet med den filosofi, at selv den nyopstartede også skal have råd til en ORDENLIG hjemmeside..

Kontakt mig nu

Hvad ka’ du?

Jamen har altid været glad for det grafiske, har tegnet og malet hele mit liv. Da jeg så blev “voksen” skulle passionen omsættes til arbejde! Derfor blev jeg færdig uddannet som MultimedieDesigner AK i 2012!

Jeg har sidenhen været vidt omkring, fra 2014 til 2020 var jeg hos Restudy ApS i Herning hvor jeg var Grafisk designer / Projektkorordinator. Sidenhen er er jeg blevet ansat ved Actona Company A/S som Grafisk designer på fuldtid.

Derfor er KRGrafik heller ikke min hoved indtægts kilde, hvilket gør jeg kan opretholde og fordybe mig i det projekter jeg tager ind.

Da jeg ved der nok skal komme mad på bordet!

Det betyder også at jeg nogle gange må takke nej til opgaver igennem KRGrafik, da arbejdet hos Actona Company har førsteprioritet.

SE CASES
Instagram has returned invalid data.